Alles wat je moet weten over mij

SKILLS

Hallo daar!

Ik ben Marijke Crynen, 20 jaren jong, studeer grafische & digitale media aan de AP hogeschool en al een hele tijd gepassioneerd door fotografie. In het begin van mijn fotografieverhaal wou ik vooral het perfecte Instagram plaatje maken, maar nu wil ik mijn creativiteit kwijt in het maken en bedenken van een foto. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik 1000% achter de dingen sta die ik nu maak en kwaliteit over kwantiteit prefereer!

Maar waarom zou jij voor mij kiezen?

Door mijn studie moet ik dagelijks 'out of the box' denken om creatief uit de hoek te komen. Ook ben ik omringd met andere creatievelingen die mij alleen maar inspireren en motiveren omdat tikkeltje extra te gaan. Je foto's zullen dus nooit mainstream of saai zijn. 

 

Ik behaalde in 2016 mijn attest animator en door tientallen vakanties te geven aan kinderen, kan ik hen ook gerust stellen tijdens een fotoshoot. Want wat is er nu leuker dan een kind met een big smile op een foto?

Sinds oktober 2020 heb ik een statuut als student-ondernemer dit zorgt ervoor dat bedrijven mij ook kunnen inschakelen voor hun creatieve projecten.

In mijn dagelijks leven hou ik van uitdagingen en dit neem ik ook mee in mijn creatief werk. Dit begint al bij het plannen van de shoot en trek ik door tot een nabewerking op maat. We bespreken vooraf al jouw wensen en ik laat deze terug komen in de fotoshoot en de nabewerking.

 

Heb je nog vragen of wil je een fotoshoot boeken ga dan zeker naar mijn contactpagina.

Tot snel!

Marijke

IMG_8989.jpg
 

Meestal volg ik het motto: "Een beeld zegt meer dan duizend woorden", maar omdat ik meer kan dan wat mijn portfolio weergeeft, zet ik graag mijn skills in de kijker.

Als fotograaf is het vanzelfsprekend dat je Photoshop en Lightroom zeer goed onder de knie hebt. Nabewerking is nu eenmaal een belangrijk proces in de fotografie.

Door mijn studie en interesse in videografie ben ik de laatste jaren mij ook gaan verdiepen in het monteren van video's. Een echt portfolio heb ik niet omdat het meeste monteer werk voor schoolprojecten was. Dat werk kan je hier bekijken.

Adobe Lightroom 9/10
Adobe Photoshop 9/10
Adobe Premiere Pro 8/10
Adobe After Effects 7/10